– БЪЛГАРИЯ – Перник [2012] Magnitudes &

Posted By on August 3, 2012

Единственият 100% точен измервач на земетресения[M.>4.5] по всички точки на планетата е Американския Геоложки Институт[USGS],собственик и менажер на единствената по рода си СВЕТОВНА СЕИЗМОЛОГИЧНА МРЕЖА-покриваща с апаратурата си и нашата БЪЛГАРИЯ-ВИЖ-интервюто на ПРОФ ЕМИЛ БОТЕВ -пред OFFNews-съвсем точен и ясен е и за лаици като нас в сеизмологичната материя.
1.Трусът на 22-ри Май е с М 5.6Р.-по данни на АМЕРИКАНЦИТЕ[USGS] и на ЕЕВРОПЕЙЦИТЕ[EMSC]-УМЕРЕН ТРУС..
2.Трусът на 29-ти МАЙ е с магнитуд 4.5Р.-ВИЖ „УИКИПЕДИЯ“ и Американския Геоложки Институт [USGS] – ГФИ към БАН дава 3.8-3.9Р.-ИЗЧИСЛЕНО като СРЕДНОАРИТМЕТИЧНО ОТ ПОСТЪПИЛИТЕ ДАННИ НА ОБЩО 15-те ЧУЖДИ СЕИЗМОЛОГИЧНИ ИНСТИТУТА..
3.Трусът на 14-ти Юли е с М.4.5-според Европейския Сеизмологичен Център и 4.6Р.- според Американсия Топографски Институт [USGS]-НАЙ-ТОЧНИТЕ В СВЕТА на тях и руснаците се позовават,само ние се правим на екзотични.
4.Трусът на 31-ви Юли е с М.3.3-3.5-В Американския Институт НЕ дава данни за земетресения ИЗВЪН АМЕРИКА с М. ПОД 4.5Р..ОЩЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО за степените на 29-ти МАЙ..
Като журналисти намирайте си сами информацията за магнитудите ..Когато се оставите да бъдете манипулирани заблуждавате неволно и нас.
ИНФОРМИРАЙТЕ СЕ САМИ ЗА ДА НЕ НИ МАНИПУЛИРАТ…

About The Author

Comments

Leave a Reply