-Г-жо Буквоедова

Posted By on October 4, 2009

…МУЗАТА ми от нощта.Така ме вдъхновихте,че най-после ще открия себе си.Преквалифицирам се в …драматург,при това Велик от ранга на Шекспир, но по-скромничко от България.Очаквам респонс от моята муза и единсвенна героиня на избиващият всички бутала на всички световни класации, бестселър.Не ме карайте дълго да чакам..
.Госпожо,/музата винаги трябва да е на почит,за да не те напусне/,та докато така и така, чакам да помоля да ми припомните имаше един проф. от Нов Български Университет с удивително точни прогнози.Знаете ли нещо и за него.Рангел Гюров се казваше.Дайте, моля някакви координати, та да сме двойно защитени.
Мая

About The Author

Comments

8 Responses to “-Г-жо Буквоедова”

 1. Стела says:

  Здравей Мая!Вчера,когато влязох в сайта нямах никакава идея,какво те е обидило толкова много,но днес прочетох неща,които ме оставиха просто без думи.Мили хора до,колкото ми е известно влизането в определени сайтове в мрежата не е задьлжителна част от ежедневната програма на всеки един от нас.Всеки сам избира, дали да вярва или не на Мая Попова,както е факт,че тя не обременява никого сьс своите прогнози.Много е недостойно (най-вече анонимно),хара преливащи от злоба и лишени от реална самооценка да намират поле за изява точно тук.Ето,че се потвьрждава максимата: “НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО “… Спокоен ден Мая!

  • Maya Popova says:

   Благодаря ви Стела.Просто не знаете дори,какво направихте за мен.Дадохте ми енергията за да продължа.Ентусиазмът е братчето на изкуството.И двечките са рожба на душата и когато стъпят върху нея с ботушът си ,ти трябва време да се вдигнеш.Направих го на мигът,заради вас.

  • Maya Popova says:

   Здравейте Стела.Вие сте прекрасни.Раните нанесени ми от онзи случайно минаващ ботуш, зараснаха за часове,единственно благодарение на вас.Дано един ден да заслужа интелигентната ви доброта.Тежко и горко на младежта на майка България,ако такива ботуши се разхождат из академичните ни среди.

 2. Tony says:

  Здравей Мая,
  На агресията ще отговорим с позитивност и усмивки. Бъди такава, каквато си. Ние те обичаме и ще бъдем ВИНАГИ с теб. Желая хубав ден.

  • Maya Popova says:

   И аз ви обичам и ви се възхищавам,НО да знаете групичката от двете предходни вечери,които под команда само за 8мин. ме заляха с гаДОстИте си го правят за ПАРИ

 3. Tony says:

  … и още нещо днес е ден на животните, нека ги обичаме и тях, защото те са част от нашата Вселена и са по-добрички от нас (хората).

  • Maya Popova says:

   За животинките и аз ги обичам много и тача.Та затова съм си отделила Денят на животинките,та да дочакам едно Чудовищенце

  • Maya Popova says:

   Тони,благодаря ти.И аз мисля така,а и го правя.Склонна съм на неудобства,но не мога да ги изоставя.Страшно ви благодаря за подкрепата от 2ри и трети.Тази топлина ми даде живот да кача кратката си по-скоро успокоителна прогноза,защото се чувствах разстреляна и стъпкана с ботуш.На кого чак толкова попречих?

Leave a Reply